SuchyX, Nie no jak sie zdecyduje na dziurke przed anteną FM to na bank nie bedzie tam nic co bedzie miało wiecej jak 1m. Wiesz CB mi słóży do spytania o droge i odpowiedzi. Nie rozmawiam o problemach i radościach zycia z uczestnikami ruchu Poza tym odległośc ok 5km - 8km to wsam raz. Do tego dochodzi kwestia estetyki. Mi osobiście nie bardzo sie podoba taki długi bat. Kolejna sprawa szykam małej lekkiej antenki która nie będzie musiała miec podpory z blach. Tak, że chyba włoże jakiegoś fajnego helikala małego ok 60 - 70cm. Która estetycznie wygląda like this :
Centralny zamek: zamyka bez problemu , a nie chce otwierać
Zwiń
X
-
Centralny zamek: zamyka bez problemu , a nie chce otwierać
Witam. Mam skodę OII 1.9 TDI . Od jakiegoś czasu zauważyłem że słabo działa pilot od c. zamka. Zamykać zamyka za każdym razem , ale z otwieraniem jest problem -muszę naciskać kilka razy przycisk na pilocie mocno żeby zaskoczył i otworzył .Dioda świeci przy każdym lekkim naciśnięciu . Czyżby słaba bateria dawała słaby sygnał i dlatego tak się dzieje .Ale dlaczego przy tylko przy otwieraniu? Czy to jest jakaś inna przyczyna ?Dzięki za podpowiedzi . Pozdr.
-
Komentarz