Centralny zamek: zamyka bez problemu , a nie chce otwierać

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • korpal
    Ambiente
    • 2008
    • 168

SuchyX, Nie no jak sie zdecyduje na dziurke przed anteną FM to na bank nie bedzie tam nic co bedzie miało wiecej jak 1m. Wiesz CB mi słóży do spytania o droge i odpowiedzi. Nie rozmawiam o problemach i radościach zycia z uczestnikami ruchu Poza tym odległośc ok 5km - 8km to wsam raz. Do tego dochodzi kwestia estetyki. Mi osobiście nie bardzo sie podoba taki długi bat. Kolejna sprawa szykam małej lekkiej antenki która nie będzie musiała miec podpory z blach. Tak, że chyba włoże jakiegoś fajnego helikala małego ok 60 - 70cm. Która estetycznie wygląda like this :

• wkowal10
    Ambiente
    • 2007
    • 237

Witam. Mam skodę OII 1.9 TDI . Od jakiegoś czasu zauważyłem że słabo działa pilot od c. zamka. Zamykać zamyka za każdym razem , ale z otwieraniem jest problem -muszę naciskać kilka razy przycisk na pilocie mocno żeby zaskoczył i otworzył .Dioda świeci przy każdym lekkim naciśnięciu . Czyżby słaba bateria dawała słaby sygnał i dlatego tak się dzieje .Ale dlaczego przy tylko przy otwieraniu? Czy to jest jakaś inna przyczyna ?Dzięki za podpowiedzi . Pozdr.

Komentarz

Pracuję...